Friday 11 May 2012

Το φαινόμενο Άκης

  

Με όλη την αναμπουμπούλα των εκλογών, έχουμε ξεχάσει κάποια πράγματα. Όπως λόγου χάριν τον Άκη. Ο Άκης είναι ένα παλικάρι που κατηγορείται άδικα για κατάχρηση δημόσιου χρήματος. Και λέω άδικα γιατι τα «μεγάλα μέσα» των χρησιμοποίησαν ως αποδιοπομπαίο τράγο του πολιτικού συστήματος.

Τι τραγελαφικό! Ας βρούμε κάποιον να τον τιμωρήσουμε για το θεαθήναι των εκλογών. Είδατε όμως πως τα ΜΜΕ κατευθύνουν την κοινή γνώμη; Σε λίγες ιστοσελίδες και εφημερίδες βλέπεις πλέον κάποια αναφορά. Έπαψε να είναι το ζεστό πιάτο των δημοσιογραφικών καναλιών. Ακόμα και τη Βικούλα ξέχασαν, τη μητέρα ανήλικων τέκνων. Μια βλάχα που έγινε η κυρία Κολωνάκι. Αυτή είναι η Ελλάδα μας, απο αγρότης μεταμορφωνεσαι σε ιππότης.
Βέβαια και ο Άκης δεν κατάφερε να δαμάσει τον ξέφρενο ρυθμό του Four Seasons. Τα υποβρύχια, οι μίζες, τα μεγαλοπρεπή σπίτια θέλουν και αυτά τον τρόπο τους. Οπως λέει και ο λαός τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. Που να καταφέρει ο Άκης να συγκρατήσει την Βίκυ, χείμαρρος η ματαιοδοξία της!
Και ενόσω το πάρτυ για τη συγκρότηση κυβέρνησης καλά κρατεί, άλλο τόσο προσπαθεί ο Άκης να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, λέγοντας ότι θα δώσει ονόματα στη δημοσιότητα. Δεν έδειξε όμως κανείς να συγκινείται. Αδιάφορο πέρασε προς το παρόν.
Μην πέφτετε όμως στην παγίδα ότι ο Άκης τιμωρήθηκε. Απλά κρίθηκε προφυλακιστέος. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, οι κατηγορίες απλά εκρεμμούν. Τα εκατομμύρια του μένουν «παγωμένα» σε τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Λίγο το καλοκαίρι, λίγο η ζέστη θα ξεπαγώσουν. 

Καραντίνο

No comments:

Post a Comment