Saturday 3 March 2012

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε....



Θυμάμαι σαν κι εχθές ήταν που ο κ. Παπανδρέου μας έσωσε με το 1ο μνημόνιο, ήρθε μετά ο κ. Σαμαράς να μας σώσει με το 2ο μνημόνιο  κι έρχεται τώρα το 3ο και φαρμακερό  να αποτελειώσει ότι απόμεινε γιατί για να μας σώσει δεν υπάρχει περίπτωση.
Το καλοκαιράκι κατα Ιούλιο υπολογίζω αναμένεται πολύ θερμό.. για να υποδεχτεί τους πάντες, δανειστές τοκογλύφους , εταίρους κοκ. Ας έρθουν κι ας τα πάρουν όλα τζάμπα, μονο που θα είναι στα χαρτιά ... γιατί αν νομίζουν οτι θα δουλέψουν με υποταγμένους έλληνες είναι γελασμένοι! Του Ελληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει!



Εμείς οι πολίτες πρέπει να ξαναβρούμε την κοινωνική αλληλεγγύη  που έχουμε χάσει εδώ και χρόνια  και το πολιτικό σύστημα πρεπει να οργανώσει καλύτερα το κράτος για να αντιμετωπίσει τη κρίση σε πρακτικό επιπεδο.

Κι ενώ σκεφτόμουν όλα αυτά αρχικώς έρχονται τα γεγονότα και με προλαβαίνουν - ελληνας βουλευτής εβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ  μέσω χρηματιστηριακής - ανώνυμα δηλαδή όχι παίζουμε- και ψάχνοντας να τον βρουμε ανακαλύπτουμε άλλους 18 που είχαν 1 εκατομμύριο σε λογαριασμούς  και τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον πρώτα  θα πρέπει να καθαρίσει ο τόπος απ αυτούς που χρεωκόπησαν την Ελλάδα- υπουργούς της εκάστοτε κυβέρνησης Καραμανλή -Παπανδρέου και μετά να μιλησουμε για τους χρεωκοπημένους έλληνες...

Αντε και καλή Σαρακοστή !!!

Elxi

No comments:

Post a Comment